Sider

tirsdag 15. november 2011

Murmuration - ONENESS



Jeg kom tilfeldigvis over en video som viste disse fantastiske bølgebevegelsene til Stær i flokk.
Det blir visstnok kalt murmuration på engelsk og uttrykker en særegen fellesbevegelse som vi også kan finne igjen hos insektsvermer og fiskestimer (sjøl om jeg tror fisken bruker disse formasjonene som et forsvar mot større fisk). Jeg ble ihvertfall veldig nysgjerrig på hvordan og hvorfor disse dyrene setter igang denne "bølgen" og spurte Enyah. Følgende svar ble gitt:

Der er for at samles til ett ene. Der er for at befeste hierarkier og en enhets følelse innad i en flokk, lik der er for fugler, og lik der er for bier. Så er der óg for at forsterke de genetiske bånd der er imellom de ulike individer der lever tilsammen i store flokker, lik der er nogle kodede forbindelser imellom de ulike individer. Der er óg for at indusere noget av hva der tales energetiske forbindelser individer imellom, for der er igjennom de energetiske vibrasjoner og toner sådanne dyr kommuniserer med hverandre.

Der er således lik der kan tales en dans der induserer livets energi, én vibrasjon der skaper sådanne flokkers tilpasninger til hverandre. Der skapes en ENHET lik om der kun var ETT individ i bevegelse, for så er der nødvendigt for de dyr der forflytter sitt selv i flokk over store geografiske avstander. Enhet er viktig. Der er lik ett individ tilsammens.

I kjærlighet

Enyah

Ingen kommentarer: