Sider

søndag 20. november 2011

Oppmerksomhet og intensjon - Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman 15.08.2011, postet 20.11.2011

oversatt av meg 20.11.2011


Oppmerksomhet og Intensjon


Det du går inn for og har som intensjon blir det som fanger din oppmerksomhet. Når du er energetisk og emosjonelt balansert, vil manifesteringen skapes ut i fra parameterene(faktorene) av din intensjon. Men når du ikke er i balanse med din intensjon, kommer det av at dine tanker og din tro ennå ikke er blitt tilstrekkelig integrert til å la deg selv være i den energien av det du ønsker å manifistere. Det er ingen flyt, og prosessen oppleves som skuffende og frustrerende. Dette kommer av at din oppmerksomhet fortrenger energi fra din intensjon.


Intensjonens kraft er hvordan du tillater din gudommelighet å bli uttrykt gjennom din menneskelighet, på måter som bekrefter din verdi, og stadfester din evne til å skape din virkelighet som du ønsker den skal være. Det er igjennom intensjon, bevisst eller ubevisst, at du skaper din virkelighet og som menneskehetens familie skaper dets erfaring av verden.


Ubevisst intensjon er hvordan du skisserer/tegner karmiske erfaringer og situsjonene som blottlegger og bringer dine sjelelige sår opp i dagen.


Bevisst intensjon tillater deg å finne den hjelpen/healingen og hensikten med dine lærdommer, for når du tillater at healingen skjer, så vil du også se hver eneste situasjon i sitt høyeste aspekt, noe som også inkluderer potensialet for glede.


Oppmerksomhet er sinnets fokus, som er basert i tid og rom. Tiden inkluderer fortid, nåtid og framtid. Rom(Space) er den virkeligheten sinnet er oppmerksom på, og som enten baseres på frykt eller på ubetinget kjærlighet. Det er ingen "virkelig" virkelighet fordi alt er en illusjon. Men for sinnet, uansett hva dets oppmerksom blir trukket til, er det denne (virkeligheten) som det forholder seg til. Sinnets oppmerksomhet beveger seg fra smerte og frykt til glede og kjærlighet, og det justerer seg selv ut i fra punktet: værste frykt og smerte. Her ligger din oppmerksomhet, og uansett dine intensjoner, så må frykten frigjøres og forløses før sinnet kan akseptere et annet energetisk aspekt av en potensiell virkelighet (meg: som feks glede og fred).


Oppmerksomhet og intensjon må være i balanse for å kunne la manifestasjonen flyte. Oppmerksomheten kommer i fra sinnet og intensjonen i fra Ånden, og du vil skjønne om disse er i balanse alt etter hva du tar hensyn til. Hva fokuserer sinnet ditt på? Hvor ligger frykten din?, og hvor føler du at energien ikke flyter? Det er i dette området at energien din ikke er balansert med intensjonen din, og når dette er adressert, så vil intensjonen igjen flyte med dine oppfinnelser og kreasjoner. Manifestasjonen vil skje med letthet og ynde, noe som skjer når du er justert/balansert i kropp, sinn, emosjoner og ånd. Du vil uttrykke din mestring gjennom din menneskehet forbundet med Ånd og vil huske at din gudommelig fødselsrett: å ha et liv i glede, fred, kjærlighet og ubegrenset overflod av alt hva enn ditt hjerte begjærer.


Jennifer Hoffman

www.urielheals.com


For engelsk tekst:

Ingen kommentarer: